تبلیغات
اشنایی با فرمولهای کاربردی شیمی (chemicalfu.com) - درست کردن شربت آبلیموی گازدار
 
درباره وبلاگ


دوستان عزیز به خوش آمدید انشاالله به یاری و قوت الهی در اینده ایی بسیار نزدیک به شکل کاملا کلاسیک و آسان اقدام به ارایه فرمولاسیون های مختلف شیمیایی در زمینه های رنگ/رزین/چسب/پاک کننده ها/ پلیمرها / مواد آلی / مواد معدنی / شوینده ها و بسیاری از فرمول هایی خواهم کرد تا جوانان جویای کار بتوانند با سرمایه اندک اقدام به راه اندازی تولید مواد مختلف نمایند بدیهی است در این راستا تشویق و ابراز نظر شما دوستان بسیار کار ساز خواهد بود انشالله



مدیر وبلاگ : احمد مرادی
نویسندگان
نظرسنجی
از کدام موضوع بیشتر استفاده بردید؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

یک استوانه مدرج بزرگ (مثلا 500 میلی متری) برداشته و حدود 50 میلی لیتر پروکساید هیدروژن 30 درصد در آن بریزید. به اندازه یک سرنگ مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید. استوانه مدرج را روی یک سینی بزرگ قرار دهید. یک فنجان چای خوری پودر یدید پتاسیوم به آن بیافزایید و عقب بایستید. تصویر متحرک زیر نتیجه را نشان می دهد (تا باز شدن تمامی فریم ها صبر کنید).


  تشکیل کریستال یخ

مولکول های آب خواص شگفت انگیزی دارند. یکی از آن ها نحوه ایجاد کریستال های گسترده از مولکول های آب در هنگام انجماد است. در این تصویر مشاهده می کنید که کریستال های یخ از برخورد بخار آب با یخ خشک پدید می آیند. مسحور کننده است!

7-12.gif

 مار

هنگامی که تیوسیانات جیوه II در معرض حرارت قرار می گیرد، به دو ترکیب تجزیه می شود که یکی از آن ها نیترید کربن است. این مواد فضای زیادی را اشغال می کنند و چگالی پایینی دارند. این فرآیند گرمازا است. محصولات این واکنش سمی هستند.


اوبلک خزنده

اوبلک اسم جذاب ترکیب نشاسته ذرت با آب است؛ این ترکیب مثال خوبی از سیال غیر نیوتنی است. نشاسته ذرت یک پلی ساکارید است که از پیوند مولکول های گلوکز ایجاد می شود. هنگامی که در آب به صورت سوسپانسیون در می آید این مولکول های شبکه ای را ایجاد می کنند که در مقابل حرکت سریع مقاومت می کند اما هنگامی که به آرامی حرکت می کنند، به آرامی از کنار یکدیگر عبور می کنند.

 واکنش بریگز روشر
واکنش بریگز روشر نخستین واکنش شیمایی نوسانی بود که در سال 1921 کشف شد. این واکنش شامل افزودن مقدار مناسبی پراکسید هیدروژن و یودات به محلول اسیدی است. کاهش یودات به یودین منجر به تغییر رنگ می شود. واکنش های پی در پی گوناگون منجر به تغییر غلظت ایودین شده و تغیر رنگ پی در پی را ایجاد می کند.
 
 تبلور استات سدیم
استات سدیم میتواند می تواند در آب در حال گرم شدن، حل شود. اما در هنگام سرد شدن محلول مولکول های استات سدیم متبلور می شوند. اگر مقدار کمی تلاطم در محلول باشد فرایند آغاز می شود. در این تصویر با ضربه به شیشه عملیات تبلور آغاز می شود. همچنین گرمای نهان را آزاد می کند که همان مکانیسمی است که در گرم کننده های طبی مورد استفاده قرار می گیرد.
تلفن تماس 09331511989صنایع شیمیایی ماهان کاربردی شیمی جهت راه اندازی صنایع کوچک شیمیایی چسب رنگ مواد شوینده و پاک کننده پلیمر های پلاستیک ومشاوره فرمولاسیون نمکها واسید های معدنی وترکیبات الی وپلیمری - chimical <

دلیل این اتفاق چیست؟

چون نقطه انجماد مایع درون لیوان بالاتر از صفر است،‌ وقتی یخ را كه دمای آن صفر یا زیر صفر است را به آن نزدیك می كنیم،‌به سرعت منجمد می شود.

 یک باز قوی (هیدروکسید سدیم) و یک اسید قوی (اسید هیدروکلریک) قرار گرفته است. در مقیاس مولکولی بازها اهدا کننده اکسیژن و اسیدها اهدا کننده هیدروژن هستند. 

اشنایی با فرمولهای کاربردی شیمی (chemicalfu.com)
با تلاش و تفکر می توان جهان را فتح کرد
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
یکشنبه 6 مهر 1393 :: نویسنده : احمد مرادی


 شربت آبلیموی گازدار

مردم زیادی از خوردن نوشابه های گازدار لذت می برند. پس چرا ما علاوه بر اینکه یک تجربه علمی به دست می آوریم،نتوانیم یک نوشابه ی سالم درست کنیم؟

دوستای خوبم با خواندن این مطلب،از این به بعد می توانید برای خودتان نوشابه ای سالم و خوشمزه درست کنید که علاوه بر اینکه نوشابه ای طبیعی درست می کنید، در هزینه ها نیز صرفه جویی کنید.

مواد مورد نیاز:

- یک لیمو ترش  تازه

- لیوان

- مقداری آب

- یک قاشق مربا خوری جوش شیرین

- مقداری شکر برای شیرین کردن آن

 

طرز تهیه:

 شربت آبلیموی گازدار

1- ابتدا لیمو ترش را تا جایی که می توانید فشار دهید و آب آن را درون لیوان بریزید.

2-لیوان را به تناسب با آبلیمو از آب پر کنید.(به میزان مساوی باشد)

3- جوش شیرین را در آن حل کنید و هم بزنید.

4- از این محلول آماده شده بچشید و به مقداری که فکر می کنید نیاز دارد، شکر به آن اضافه کنید تا مزه ی شیرین تری پیدا کند.

 

چه اتفاقی می افتد؟

مخلوطی که شما درست کردید حباب های زیادی درون آن ایجاد می شود و مزه ای مثل شربت آبلیمو، قرص جوشان یا حتی نوشابه ی لیمویی می دهد، وقتی مقداری شکر به آن اضافه می کنید، تبدیل به نوشابه ی بسیار خوشمزه ای می شود که شما از مغازه ها تهیه می کنید. اما با این تفاوت که نوشابه ای که شما درست کرده اید بسیار سالم تر و طبیعی تر از نوشابه های کارخانه ای است که خریداری می کنید، و فاقد مواد افزودنی نیز می باشد. همچنین از نظر مزه و طعم تفاوت چندانی با آنها ندارد.

 شربت آبلیموی گازدار

هنگامی که جوش شیرین را به شربت خود اضافه می کنید، حباب هایی ایجاد می شود که در واقع دی اکسید کربن هستند.این حباب ها همان گازی است که در نوشابه های کارخانه ای وجود دارد.

اگر درباره ی به وجود آمدن این حباب ها از خودتان سوال می کنید باید بدانید که شما آن را با یک واکنش شیمیایی درست کرده اید،در واقع وقتی که شما آبلیمو که خاصیت اسیدی دارد و جوش شیرین که خاصیت باز دارد را با هم مخلوط کرده اید، تولید حباب می کند و باعث بروز یک واکنش شیمیایی می شود.





نوع مطلب : متفرقه هایی از شیمی، فرمولاسیون های متفرقه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 09:10 ب.ظ
NOOBスーパーコピー時計老舗!!レプリカ時計工場直販!!!
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 07:52 ب.ظ
高品質ブランドスーパーコピー時計、財布、バッグ激安通販
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 07:52 ب.ظ
最高級ルイヴィトン スーパーコピー代引き,ルイヴィトン バッグ コピー,ルイヴィトン 長財布 コピー 代引き販売
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 07:51 ب.ظ
最高級エルメススーパーコピー エルメスドゴンコピー HERMES 財布 ドゴン ロング トゴ シルバー金具 ノワール(ブラック)
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 07:51 ب.ظ
2018年エルメス ブランド コピー 財布
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 07:50 ب.ظ
ルイヴィトン 偽物財布N品激安専門店
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 09:18 ق.ظ
Remarkable! Its actually remarkable article, I have got much clear idea regarding from
this paragraph.
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:32 ق.ظ
Your means of explaining everything in this post is genuinely nice, all be capable of
simply understand it, Thanks a lot.
شنبه 14 مرداد 1396 11:09 ب.ظ
An interesting discussion is worth comment.
I think that you need to write more about this subject matter,
it may not be a taboo subject but generally folks don't
talk about such topics. To the next! Many thanks!!
یکشنبه 4 تیر 1396 05:06 ب.ظ
I leave a response each time I especially enjoy a post
on a website or if I have something to add to the discussion.
Usually it's triggered by the sincerness displayed in the article I looked at.

And on this post اشنایی با فرمولهای کاربردی شیمی (chemicalfu.com) - درست
کردن شربت آبلیموی گازدار.
I was actually excited enough to create a thought
;-) I do have 2 questions for you if you don't
mind. Is it only me or do a few of these responses come across like left by brain dead people?
:-P And, if you are posting at additional places, I would like to follow you.
Could you make a list all of all your community sites like your
Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?
دوشنبه 1 خرداد 1396 06:01 ق.ظ
Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
Very helpful info specially the closing section :
) I handle such info much. I used to be seeking this certain info for a very lengthy time.
Thank you and good luck.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب